Dusjkabinett, design og butikk

bygghjemmeI tillegg til arbeid med stoff driver jeg også som nevnt tidligere med design, og personlig er jeg veldig opptatt av å ha et funksjonelt og fint hjem. Et tema jeg har skrevet om tidligere også. Et av de viktigste rommene i et hjem mener jeg er badet, og enda mer spesifikt dusjen. I løpet av den tiden jeg har jobbet med design, overrasker det meg stadig hvor stor forskjell og hvor mye man kan friske opp på et rom bare ved å skifte ut et dusjkabinett.

En av favorittbutikkene mine med et flott utvalg er Bygghjemme.no. De har et flott utvalg og ikke minst så leverer de i tillegg et merke jeg er veldig imponert over, nemlig luksuriøse Westerbergs. Filosofien det svenske selskapet arbeider etter er ”mye velvære til så mange som mulig”. Et utsagn jeg med enkelhet kan stille meg fult bak!

Et av dusjkabinettene jeg liker veldig godt er kalt Clear Shower. Den har et moderne preg over seg, ser veldig elegant ut, og bunnen er laget av støpemarmor som har en fin hvit og rein farge. Glasset brukt har også gått gjennom en ekstra prosess som styrker stabiliteten og hardheten. Du trenger derfor heller ikke bekymre deg for at det skal slå sprekker. Det er ellers brukt egne utviklede magnetlister rundt dørene som gjør at de lukkes helt og er tett. Det er jo tross alt viktig at et slikt dusjkabinett ikke bare ser fint ut, men at det også fungerer som det skal.