Et større hekleprosjekt på gang

I løpet av måneden som har vært, har jeg brukt mye tid på et større hekleprosjekt. På forespørsel er det nemlig et sengeteppe laget av små bestemorruter som skal gjøres. Jeg elsker å jobbe med ruter og piecing, så dette er virkelig noe som gleder meg at få gjøre.

Et romantisk sengeteppe for en romantisk jente
Kunden som har gjort denne ordren fra meg har en datter som nylig flyttet ut.. Det er till datteren som sengeteppet vil gå til slutt, men som en gave fra min klient da. Hun fortalte meg at hennes datter var en ekte romantisk person, og at hun likte den slags design også – så dette blir et romantisk og vakkert sengeteppe

For å få litt inspirasjon så var jeg ute og sjekket noen forskjellige bilder på internett for å sammenligne forskjellige senger. Jeg ble sittende fast på www.trademax.no (som vanlig) der jeg sjekket hver seng de hadde. Jeg må si at jeg er imponert over deres tilbud! De har virkelig et omfattende tilbud av senger der. Hvordan skal en velge?

Andre design planer for høsten
I tillegg til denne bestillingen så har noen små jobb kommet inn, så jeg holder meg opptatt. Men jeg føler meg ikke stresset på noen måte! Jeg vil fokusere mye på heklet for en stund og legge stikkeren på is for en stund, slik at du vet. Grunnen er at jeg har lært en ny teknikk på et kurs i sommer som jeg ønsker å trene så mye som jeg kan på nå.

Hvis du ønsker å sende inn noen bestillinger akkurat nå, så er det enklest å gjøre dette via e – post. Jeg fornekter de største prosjektene akkurat nå, men nedenfor er en liste over ting du kan bestille hvis du vil.

  • Pulsvarmere
  • Pokemon kosedyr
  • Skilpadder
  • Elefanter
  • Oppvaskkluter
  • Små tepper 50×50 cm

Noe som jeg tror vil bli veldig gøy er å starte en samling av heklet bryllup tilbehør som jeg har tenkt på lenge. Kanskje jeg kan få produksjonen i gang i år, ellers så kanskje det må vente noen år til – men jeg har en komplett idé i hodet som bare venter på å bli produsert. Ideen er å kunne kjøpe en pakke med bryllupsgave til noen du kjenner, som skal inneholde personlige heklede ting. Hva syns dere om den iden?