Jeg skal på ferie

Etter å ha jobbet kraftig med oppdateringer av nettside og service, og rett og slett hatt en fantastisk måned, fortjener jeg en ferie. Jeg har passet på å vente tid nøyaktig denne delen av året, siden det er nå jeg alltid får færrest henvendelser. Hvis du allerede har bestilt har du ingenting å bekymre deg for. Alle jobber som har blitt tatt på av meg vil bli sendt slik at de rekker sine respektive frister, hvis ikke før. De som har ønsket arbeid jeg ikke kunne ta på, har allerede fått beskjeden da de bestilte at jeg vil starte på dette så fort jeg er tilbake på jobb. Du vil fortsatt kunne bestille varer på email, bare vær obs på at jeg ikke vil kunne hjelpe deg før ferien min er over.

Så, Åse, hvor lenge er den ferien din? Og hvor lenge tenker du egentlig å la oss vente her? Ferien min er på to uker – og etter alt det harde arbeidet jeg har hatt med å drive Tre Bjørner, er dette rett og slett bare noe jeg trenger. Du kan være trygg på at jeg vil være tilbake i fullt arbeid allerede dagen jeg kommer tilbake igjen – og da vil alle henvendelser jeg har fått i mellomtiden bli svart. Siden jeg er en av dem som alltid henger meg opp i arbeid, og ikke klarer å legge alt igjen hjemme har jeg lovet mannen min at jeg verken skal ta med arbeidstelefonen, eller lese arbeidsmailen – selv enkle forespørsler vil derfor ikke få svar. Beklager!