Nytt i butikken for sommeren & nye utemøbler

I det øyeblikket solen skinner så kan du se hvordan alle naboene begynner å forberede sine hager til å sitte ute. Og er det ikke flott? Solen gir oss så viktige vitaminer som vi er helt riktig å få inn når det er tilgjengelig. Men vær forsiktig, også, og bruke solkrem, for nå er strålene farlig!

Ny loungegruppe i min hage
Hjemme var det på tide å kjøpe nye utemøbler, og det ble en herlig loungegruppe fra Chilli. Jeg ønsket å kjøpe det allerede i fjor, men der og da sette økonomien stopp.

For meg er det viktig å ha et godt sted å hvile sine krefter. Vi som jobber med kunstneriske yrker har hjerner som spinner, hver dag, hver uke, hele året. Vi må stoppe opp oss selve noen ganger og bare ta en pause. Jeg tror jeg får best mulig avkastning i min egen hage, hvor jeg kan fikse med alle blomster og busker. Jeg føler virkelig at jeg kan hvile der.

Nytt i butikken for sommeren
Jeg bestilte en ganske stor masse sommerlige tekstiler. Begge tekstiler, puter, gardiner, duker og håndklær som går i flotte pastellfarger. Om sommeren bør man våge å blande vill og fri med fargene. Bare fantasien kan stoppe kombinasjoner! Rosa og rødt? Absolutt. Grønn og oransje eller blå og lilla? Yes! Våg å kombinere farger og skape en livlig og fargerikt hjem.

Den nyeste forskning har vist at mennesker føler seg bedre når vi omgir oss med farger. Derfor tenkte jeg å gi dere en liten guide på hva de forskjellige fargene representerer og hvordan du kan tenke på når du vil fargelegge ditt hjem.

  • Rødt = kjærlighet, blod, stopp, stopp, forbudt, brann, varme, lidenskap
  • Blå = himmel, hav, vann, tørst, flyt, ro
  • Gul = sur, sitron, sol, sommer, varmt, frisk, ungdommelig
  • Grønn = Grass, rolig, tillatt, læring, kunnskap, sunn, frisk, skog, natur
  • Oransje = Vent, dristig, frukt, appelsin, karriere, design
  • Lilla = åndelighet, makt, storhet, visdom

Så tenk på hvilken farge du representerer når du velger dem.
Ønsker du å dekorere et rom som vil gi ro og åndelig fred, eller vil det bringe lidenskap, kreativitet og liv?