Om meg

åseJeg heter Åse Bremer og er 49 år. Jeg har nå drevet med Tre Bjørner i en form eller en annen i omtrent et tiår, og ar lang erfaring som designer. I de fleste av disse årene var Tre Bjørner kun et lite ekstraprosjekt – men etterspørselen steg mer om mer. Det var fantastisk gøy, og jeg begynte å legge ut flere og flere av mine designer for salg, inkludert enkelte møbler. Det er først i det siste året at jeg virkelig har kunnet fått satt alt fokuset mitt på mitt eget lille «designerbyrå», som jeg så spøkefullt kalte det da jeg startet – men nå er det en realitet. Det er rett og slett en pikedrøm som har gått i oppfyllelse for meg. Selv om jeg har jobbet med design i det meste av min karriere, var det nøyaktig denne linjen her jeg alltid ønsket å gå.

Jeg begynte å sy og strikke nærmest så fort jeg hadde sluttet å kravle. Det var min bestemor som lærte meg opp der jeg satt på fanget hennes – og jeg fikk sansen for det rimelig fort. Jeg husker ikke første gangen jeg strikket eller sydde, jeg var rett og slett for ung, men bestemor sparte på nærmest alt, og det er alltid morsomt å gå tilbake i tiden på denne måten. Det jeg faktisk husker er første gangen jeg prøvde en symaskin – da følte jeg meg hjemme med en gang, selv om jeg bare må ha vært rundt seks år. Jeg har blitt fortalt at jeg var et naturlig talent, men når jeg ser på det jeg lagde på den tiden kan jeg ikke stå inne for den beskrivelsen selv.

Det jeg kan stå inne for når det kommer til meg som barn er at det var klart hva jeg elsket og ville drive med fra jeg var veldig liten. Styrket av en god tradisjon for dette i min familie, var det denne veien jeg tok i livet. Jeg har ikke alltid fått arbeidet med nøyaktig den typen design jeg helst skulle ønske at jeg kunne jobbe med – men nå har jeg det, og jeg gleder meg til å vise alt frem for deg.