Riktig bord til stuer og spisestuer

Når det kommer til stuer og spisestuer er det veldig viktig å finne riktig bord, jeg kan nesten ikke understreke det godt nok! Mange legger vekt på stoler og sofa, og det er så klart veldig viktig, men det viktigste for å skape en wow-faktor er å ha et godt samspill mellom alle møblene.

Derfor er bordet også en stor faktor i enhver stue og spisestue, og det er viktig å ha et bord som passer perfekt til sitteløsningene dine. Både høyde og utseende på bordet bør man tenke på, og man vil ikke angre på at man brukte litt ekstra tid på å finne riktig bord.

Salongbord fra Trademax

Trademax er en nettbutikk som selger møbler til både inne- og utebruk, og de har en rekke flotte designløsninger. I tillegg til rimelige priser er møblene av god kvalitet, så her kan man finne veldig mye fint. De har salongbord til alle stuer, og særlig en løsning ble jeg veldig begeistret for når jeg så den.

Boxy serien består av bord og sittepuffer, men det som skiller den ut er at puffene kan enkelt settes under bordet og slikt forsvinne fra syne. Dette er en perfekt løsning for små hytter eller andre steder der plassen er sparsom, og i tillegg er farge og utseende meget moderne og friskt. Jeg bestilte selv en av disse og varene kom på døra etter fem dager. Utrolig kjekt å slippe å hente møblene, det er ingenting som slår å få sitt nye salongbord på døra!