Vannlekkasje i mitt kjøkken

Hello! I skrivende stund har jeg blitt opptatt til å gjøre om hjemme igjen. Denne gangen var det ikke planlagt på samme måte som mine prosjekter vanligvis pleier å være, uten det startet med en vannlekkasje på kjøkkenet som til slutt ble så stor at jeg syntes at jeg like godt kunne gjøre om det hele pa en gang. Det var planert i framtida, men faktisk hadde jeg planlagt å vente et år eller to. Men noen ganger blir ikke alt som du har i tankene – det vet vi alle 🙂

Hvis du skal gjøre om – gjør det bra fra starten!
Dette vannlekkasje har virkelig fatt meg til å forstå hvor viktig det er å sikre et bruk av godt utstyr, kvalitetsmaterialer og dyktige håndverkere. Jeg følte meg derfor veldig forsiktig før mitt valg, og funnet en god nettsida hvor de kunne tilby praktiske løsninger for kjøkken og bad. Det fans hundrevis av produkter du kunne velge mellom når det var på tide å bestemme hvordan jeg ville ha min nye kjøkken, og deres ansatte ga meg veldig god råd! En spesiell takk til Ørjan som virkelig viste god service og masse tålmodighet med meg på telefonen 🙂

Jeg snakket deretter med forsikringsselskapet som også kunne sende ut en person til å inspisere kjøkkenet mitt og gi meg råd om ting jeg kan fikse for å gjøre det tryggere i fremtiden. Jeg setter virkelig pris på det, takk takk! Blant annet snakket de om et alarm som følte av fuktighet og som varslet umiddelbart hvis det var noen hint av vannlekkasje. Hva hvis jeg hadde hatt en slik før dette?

Min virksomhet hviler litt nå i juli
På grunn av renovering og i kombinasjon med ferietider har jeg valgt å hvile driften min under juli måned. Det vil derfor være stengt mesteparten av tiden, og det vil ikke skje så mye. Jeg skal på ferie (håper jeg!) og bruke litt tid med familia i midten av alle prosjekter også. Hvis vi får til det godt med håndverkere så kanskje vi reiser bort til kysten neste uke for litt sol og bading.

lofoten

Kanskje en liten tur til Lofoten også?

Så til neste gang vi hørtes ønsker jeg dere alle en god sommer. Ta vare på er!