Videreutvikling av bryllup pakken

Nå var det to år siden jeg investert i noen nyt til stuen til mitt hjem. Og nesten på dagen i år, så bestemte jeg meg for at det er tid igjen for å få inn noen nye møbler for stuen. I tillegg til å investere i et nytt sofabord til stuen så har jeg sett på gardiner og tepper, og muligheten for kanskje å sette opp ny tapet, også – om jeg kan finne noen til å hjelpe meg.

 
Ble lei av den gamle stilen – vil ha noe nytt
Jeg våknet opp her for noen dager siden og følte at jeg blitt lei av den stilen som jeg har i min stue nå. Jada, jeg har gjort noen små endringer hele tiden i løpet av årene, men nå er det virkelig på tide å gjøre en stor endring. Jeg tror ikke det passer meg lenger, verken med møbler eller farger.

 
Det ble en ordre fra chilli.no ganske så raskt. En virkelig god web-butikk hvis du ønsker å finne stilige ting for en god pris, syns jeg. Bestillingen min gikk på et par tusen, men da fikk jeg virkelig masse nye ting – både store møbler og flere interiør. Man kan ikke unnslippe til en lavere pris enn det.

 

 

Jeg valgte å få ordren hemlevererad også fordi jeg tror det er mye enklere på den måten. I stedet for å begynne å lete etter en bil med et slep bar og et sted å leie en trailer fra følte altfor slitsomt.

 
Videreutvikling av bryllup pakken
Da hae jeg endelig begynt å lage en spesifikasjon av gave pakker for bryllup som jeg har tenkt at dere burde være i stand til å bestille. Jeg fikk veldig gode tips på e-post etter mitt siste innlegg, så tusen takk til alle dere som har tatt seg tid til å sende inn dine forslag. På slutten av denne måneden, skal jeg ha et konsept klart slik at jeg kan presentere det til deg. Men du må vente litt lenger 🙂

 
Jeg kan si på forhånd at i alle fall vil inneholde miniatyr dukker av paret, en heklet ring, en brodert bilde og en mindre skjerm.